tiistai, 8. huhtikuu 2008

Palkkio sivun kävijöilleni

Ne, jotka ovat siis käyneet sivuillani edes yhden kerran, saa kopioida tämänä HUOM! Jos et ole kirjoittanut kommenteihin viestiä, et saa kopioida tätätä. Nimesi on muuten mustallalistalla.

tässä se kuva:

1447152.jpg

 

keskiviikko, 26. maaliskuu 2008

Tervetuloa! / Welcome!

1412110.jpg

Hei! Oikeastaan Henna ei enään paljon auta, sillä opin itse tekemään sivua... Olen siis1413029.jpg . Minulla on 3 isosiskoa, Sari, Sanja ja Henna. Henna on vanhin, hän on 14 vuotias. Sari ja Sanja ovat kaksoset, he ovat 12 vuotiaita. Ja jäljelle jäin minä, Venla. Olen 10 vuotias. Lempi-hahmoni on winxissä Stella. Stella on 100 prosenttia, Bloom 98 prosenttia, Flora 96 prosenttia, Layla 90 prosenttia, Musa 84 prosenttia ja jäljelle jäi Tecna joka on myös 84 prosenttia. Pidän siis kaikista winxeistä, mutta suosikkini on Stella!! Joten turha väittää, että en pidä esim. Tecnasta tai Musasta! Nimimerkkini on siis Winxfani6 . HUOM! Toivottavasti jaksoit lukea tuon koko tekstin...

Etusivu kannattaa selata loppuun!!

Minä käytän tälläistä avataria:
ab4.gif

Heheeee minun nimenii:

Image and video hosting by TinyPic

Blogi, se on thetecnopagesta:

1410908.jpg

 

Jos haluat tukea minua, laita tämä sivuillesi jonnekin:

1414432.jpg

skyandbloombanner.jpg

     CBOX LAATIKKO ON TOUKOKUUHUN ASTI POISSA, ETTÄ EI TULE KUN KOMMENTEIHIN VIESTIT, MUTTA POISTAN NE!!

enchantixbanner.jpg
hosted by Cbox.ws

 

 

 

 

 

 

 

winx%20ryhma!.jpg

missmagixbanner5at.gif (STELLA VOITTI YKKÖSKAUDELLA MISS MAGIX KILPAILUN!!)

flotafx9.gif

 45.gifWinxin alku fanitukseni: Yhtenä tylsänä sunnuntai aamuna avasin telkkarin. Selailin kanavia, ja yhdeltä kanavalta tuli sitten winxit. Se oli vasta alku laulussa, ja se olikin WINXIN 1.kauden ensinmäinen jakso. Katsoin sen jakson, sen jälkeisen jakson, ja vielä sen jälkeisen jakson, ja vieläpä koko 1 kauden! Sitten minusta tuli täysin winx-fani! 2 kaudenkin katsoin, mutta minulta jäi 2 kauden ensinmäinen jakso katsomatta, nukuin pommiin :( Eikä Sari tai Sanja edes voinut herättää minua, vain itse tölläsivät telkkaria silloin. 3. kauden kerkesin katsoa! Sitten minusta tuli täysin winx-fani ja perustin nämä sivut!!!! Suosikkiniii on STELLA! Ja minä pysyn aina WINX-FANINA!

Siksi liityinkin Janinan Winx-faneja aina kamppanjaan! En lopeta winx fanitusta IKI-IKI IKINÄ! RAKASTAN WINXIÄ <3

 

 1330060.jpg

:)
 

stellalightbanner.png

MUISTA! Jos näet tämän kyltin jossakin osiossa, sieltä ei saa kopioida. Sitä kylttiä ei saa kopsata, tein sen itselleni :

1423594.jpg

1141205.jpg

Minä olen:

mielialastella-iloinen.png Olen iloinen. Saat kopioida tämän kuvan, kun olen iloinen:

1415588.jpg

empty.gif
w.gifi.gifn.gifx.gif

 

bloomTTPanimatewinx.gifstellaTPPavatarwinx.giffloraTTPavatarwinx.gifmusaTTPavatarwinx.giftecnaTTPavatarwinx.giflaylaTTPanimatewinx.gif

 Winx vs. Bratz!

 Eli kommenteissa voit äänestää, kumpi voittaa. Äänestättäviä on Winx ja Bratz! Siis kumpi on sinun mielestäsi parempi sarja? Minun mielestä ne ovat tasoissa! Vs tarkoittaa vastaan. Se on kätevämpi käyttää semmoisissa vastaan jutuissa. Esim. Tytöt vs pojat. Eikös olekin sopivampi? NO KOMMENTEIHIN ÄÄNESTÄMÄÄN!!!! 1.5.2008 KATSOTAAN, KUMPI ON SAANUT ENEMMÄN ÄÄNIÄ, JA SITTEN SE SARJA KUMPI SAI ENEMMÄN ÄÄNIÄ, VOITTAA!

ÄLÄ KOPIOI TÄTÄ KUVAA! TEIN SEN IIIIIIHAN ITSE! Jos kopioit, LENNÄT MUSTAANLISTAAN IKUISESTI! :
1437122.jpg

KIRJOITA KOMMENTEIHIN ASIALLISESTI!!